Om

Mit navn er Ini Hein Reinhardt og jeg er stifter af Personal Performance ApS.

Jeg hjælper ledere, medarbejdere, teams og virksomheder med at blive mere effektive for at nå deres målsætninger og resultater.

I min tid som leder med udviklings- og uddannelses-ansvar, har det været meget vigtigt for mig, at ressourcerne og ikke mindst tiden blev brugt mest optimalt. Derfor var det også meget naturligt, da jeg gik selvstændig, at jeg valgte at vie min tid til at hjælpe andre med at få mest ud af deres.

De værktøjer, teknikker og øvelser der benyttes er igennem mange år grundigt gennemtestet.
Det handler ikke kun om tidsoptimering men i høj grad om at skærpe og holde fokus, så du kommer i mål, med det der er vigtigst for dig.

Jeg er dybt engageret i mine klienters rejse og ser det som det fineste, når et menneske når deres vigtigste målsætninger, får overskud, overblik og ro samtidig med at blive højere eksekverende.

 

Erhvervserfaring og uddannelser:

Jeg startede mit erhvervsliv i 1990 i den grafiske branche, kom i detail branchen efter en årrække og har også haft nogle år i mæglerbranchen.
Jeg har arbejdet med opnåelse af mål i alle afskygninger, nye strategier, udvikling og uddannelse af både interne og eksterne.

Coaching har været en helt naturlig del af motivere og flytte andre og udover at tage alverdens kurser indenfor coaching, udvikling, salg og ledelse, er jeg også internationalt certificeret coach (ICF) hos Manning Inspire som Business & Life Coach. Der hjælper jeg idag de kommende coaches med at øve værktøjerne og udvikle sig.

Da effektivitet og det at være særlig højeksekverende altid har haft stor interesse i forhold til målsætninger og opnåelse deraf, tog jeg yderligere en Mastercoach i personlig effektivitet og planlægning.